26.10.22

По тялото ѝ ще познаеш

Женското тяло е едно от най-уникалните творения на природата. То расте и се развива с изваяни форми, които възхищават, създават наслада и в които слънчевите лъчи срещат живота. Женското тяло има уникалната способност да се адаптира и приютява.

Забелязали ли сте как жената се променя, когато се събере с даден мъж и тук не става въпрос за промяна на навици и поведение, които знаем, че се случват? Ако мъжът е уседнал, тя натежава; ако той е активен и динамичен, нейното се стяга; ако тя получава неговата ласка, тялото ѝ започва да се движи естествено и става още по-привлекателно.

Каква е фигурата на жената, в немалка степен зависи от партньора. Не отричам, че телата зависят от генетични дадености, грижи и здраве, че има и визуални разминавания в съчетанието между слаба и по-пищна фигура, но усещането, което създават телата на двама приели се души.

Тялото на жената е много повече отражение на мъжа.

Не за първи път отбелязвам, че когато си потиснат тялото реагира по свой си начин, дори и умът да "отработва" и "преработва" реалността. Подуването и отичането на тялото го свързвам с отказа да приемеш очевидна истина за дадена положение при себе си и да вървиш дори и малко срещу себе си. 

Тялото е уникално отражение на живота, който водиш не само в материалния му аспект - хранене и физическа активност, генетични дадености. Различно от този "закон" е само, когато износва появата на друг живот и го прегръща в първите му зависими от пъпната му връзка години.  Блажен е този, който може да се наслади на красотата на женското тяло в тези периоди, загърбил суетата на наложената естетичност - това е възможност да се открие красота, която създава далеч по-силна връзка в изумлението да я разкриеш и съпреживяваш. 

Телата са, за да се обичат такива, каквито са и оглеждането в тях несъмнено си заслужава!

(Трябва да помисля върху пъпната връзка между хората и съответстващата чакра!)

Няма коментари:

Translate

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails